Starity

Csúnyán beégett Justin Bieber

2011. november 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán jobb lett volna, ha Justin Bieber kicsit tovább marad az iskolapadban? A tinik kedvence ugyanis még a kontinensek nevét sem tudta felsorolni!

hirdetés
Csúnyán beégett Justin Bieber

A szupersztár az e heti David Letterman show vendége volt, ahol ódákat zengett azokról a helyekről, ahol már turnéja során járt, illetve ahová el fog látogatni. A trükkös műsorvezető azonban egy kisebb teszt elé állította az ifjú énekest, aki csúnyán megbukott egy egyszerű, földrajzhoz kapcsolódó kérdésen.

„Pontosan hány földrészünk is van?” – informálódott Letterman, miután Justin büszkélkedett azzal, hogy szerinte már az összes kontinensen járt. Az énekes ahelyett, hogy rávágta volna a számot, amelyet mindenkinek tudni kell, a nevüket kezdte felsorolni: „Ázsia, Észak-Amerika, Dél-Amerika, Afrika, Antarktisz és az Északi-sark – sorolta, majd amikor úgy vélte, kihagyott egyet, gyorsan korrigálta mondatát. – Á, és Kanada.”

A műsorvezető igyekezett segíteni a bajba jutott Justinnak azzal, hogy elárulta, kettőt kihagyott, de az énekesnek így is csak Ausztrália jutott az eszébe, Európához már újabb segítség kellett.

Úgy tűnik, a tini titán elméje egyre több információt felejt, hiszen legutóbb például az egyik legismertebb karácsonyi dal, a Santa Claus Is Coming To Town dalszövegét felejtette el koncertjén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek