Starity

VV Lacit kiskorában többször megverték

2011. november 28. 18:06   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tabu Tv ismét egy nyugodt percet nem hagyott VV Lacinak. Kérdésekkel bombázták, amikre nem mindig válaszolt készséggel.

hirdetés
VV Lacit kiskorában többször megverték

„Sohasem futottam el ütés elől, ugyan is nem tudtam elszaladni, mert megvertek! Sokan hagytak helyben sajnos. Tizenhárom éves koromban azért úgy elég volt. Nyolcadik kerület, azért eléggé sok érdekességet tartogat, szóval lehet ott eléggé rendesen tanulni. Most már nem hiszem, hogy így lenne, mert eléggé sokat változott a világ, de akkor mondjuk nem volt egyszerű környék. A hetvenes-nyolcvanas években azért más világ volt” – mesélte a tabutv.hu riporterének Laci, aki a későbbiekben eléggé nehezen nyílt meg, amikor a magánelet került szóba.

„Úgy vártam a magánéleti kérdéseket, de inkább lapozzunk. A TV-nek nem szeretnék erről mesélni. Tudom, hogy jó lenne, mert imádom a sajtót, de inkább nem. Szerintem szétszednének, ha mesélnék” – számolt be a volt VV4-játékos, aki úgy-ahogy, de figyelemmel követi a jelenlegi szériát, amiről természetesen van véleménye is.

„Mondhatnám azt, hogy hivatalból is nézni kell, nagyon érdekes most amúgy. Teljesen más, mint a miénk volt azt gondolom, mert én belül voltam és kívülről nagyon nehéz megítélni a dolgokat. Én drukkolok Fecónak” – hallható és látható a sztártévé videójában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek