Starity

Gaál Noémi pincérnőnek állt

2011. november 28. 18:06   |   Szerző: TV2

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 bájos időjósa a hétvégén pincérnőként sürgölődött egy óbudai étteremben. Bár remekül helyt állt, egyelőre nem tervezi a munkahelyváltást.

hirdetés
Gaál Noémi pincérnőnek állt

Gaál Noémi a Jótevő Nap alkalmából egy jótékonysági esemény keretében szolgálta fel az ebédet a vendégeknek. A Gyermekétkeztetési Alapítvány immár negyedik alkalommal szervezte meg egyedülálló kezdeményezését, a Jótevő Napot.

Az akció keretében a Jótevő éttermek aznapi bevételükből az éhező gyermekeket támogatták. A Symbolban ebéd- és vacsoraidőben sztárok szolgáltak fel, hogy így hívják fel a figyelmet az éhező gyerekekre. Így mindazon jótevők, akik szombaton ezekben az éttermekben fogyasztottak, tovább növelték az éhező gyermekekre fordítható összeget.

Gaál Noémi mellett a Tények Reggel híradósa, Dudás Ádám, a FEM3-on futó Kétszersült házigazdája, Sági Szilárd és a Jóban Rosszban sztárjai is segédkeztek feltálalni az ételeket.


Gaál Noémi (Fotó: GYEA)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek