Starity

Rihanna kis híján összeomlott

2011. november 28. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő dührohamot kapott lelki terhei miatt, és majdnem lemondta dublini koncertjét.

hirdetés
Rihanna kis híján összeomlott

A barbadosi énekesnő dublini koncertje előtt szörnyű dührohamban tört ki. Akik látták, úgy vélték, jobb lenne kórházba szállítani. Ám miután érzelgősen elbeszélgetett egy kicsit telefonon barátnőjével, Beyoncéval, vállalta, hogy színpadra lép.

Rihannának tíz hónapja megállás nélkül tart The Loud Tour nevű koncertsorozata, miközben új lemeze is megjelent. A turné összesen 101 állomásból áll.

Az énekesnő egyik barátja hosszasan mesélt az esetről egy magazinnak: „Szeretné magát jól érezni a bőrében, de most roppant nehezen viseli a dolgokat, talán a kimerültség és a stressz miatt. Túl durván bulizik, ezzel szeretné eltüntetni maga mellől a rossz démonokat. Néha már azt sem tudja, melyik nap melyik városban tartózkodik, szóval megérthetik, hogy teljesen kiborult.”

Bee egyébként azt a tanácsot adta kolléganőjének, hogy vegyen ki egy év pihenőt turnéja befejezése után. Az énekesnő egyébként két éve, 2009-ben ugyanezt tette, s meg is lett az eredménye, hiszen az utóbbi időben csak úgy potyogtatta videoklipjeit.

Rihanna decemberi koncertjével együtt még 16 állomás van hátra a The Loud Tourból, szóval kitartást kívánunk a barbadosi pacsirtának!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek