Starity

IU elbúcsúzik a gyermekkortól

2011. november 30. 02:02   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel egy éve nem adott ki semmilyen albumot IU, a 18 éves dél-koreai énekesnő, de most vége a szünetnek, hiszen ma megjelent új albuma Last Fantasy névvel.

hirdetés
IU elbúcsúzik a gyermekkortól

Megjelent a koreai énekesnő második albuma Last Fantasy néven. A korongon összesen 13 szám található, és a You and It már meg is filmesítették, így egy új lemezzel és kisfilmmel köszönti rajongóit a 2008-ban befutott dél-koreai énekesnő.

IU debütálása után egy évvel jelentette meg első stúdióalbumát, melyről a Boo című dala sorra gyűjtötte be az elismeréseket, 2009-ben pedig már dalai az MBC egyik drámasorozatában hangozhattak fel.

Az énekesnő kiadója, a Loen Entertainment így nyilatkozik az új albumról: „Sokáig dolgozott az új anyagon, és ez a speciális limitált korong lehetővé teszi, hogy jobban megértsék a rajongók a gyártási folyamatot. Ez egy különleges ajándék IU-tól azoknak a rajongóknak, akik sokat vártak rá.”

A Korea „kistestvére”-ként elmegetett sztár egy új kisfilmmel is készült az idén rajongóinak. A Last Fantasy célja az, hogy tükrözze az időszakot, ahol búcsúzik a gyermekkortól, és a felnőtté válás rögös útjaira lép, mely nem is véletlen, hiszen az énekesnő nemrég töltötte be 18. életévét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek