Starity

Justin Bieber a legkeresettebb sztár

2011. november 29. 14:02   |   Szerző: MTI

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber nevére kerestek rá az idén a legtöbbször az internetes Bing keresőrendszerben: a fiatal popénekes ezzel maga mögé utasította a valóságshow-sztár Kim Kardashiant és a Jóbarátok egykori Racheljét, Jennifer Anistont is.

hirdetés
Justin Bieber a legkeresettebb sztár

A keresőmotor felmérése szerint a 17 éves kanadai popénekes nevére többmilliárdszor kerestek rá az év folyamán, így jogosan mondható, hogy a tavalyi hatodik helyezés után 2011-re már a Binget is elérte a Bieber-láz.

A fiatal énekes egyedüli férfiként jutott be az idei év tíz legjobbja közé, és ezzel együtt a tavalyi győztest, Kim Kardashiant is megfosztotta a trónjától. Jennifer Aniston a kilencedik helyről az idén a dobogó harmadik fokáig jutott, részben újra bimbózó karrierjének és persze a nagy nyilvánosság előtt folytatott magánéletének köszönhetően.

A legjobb tíz között szerepelnek még Lindsay Lohan és Megan Fox színésznők, Jennifer Lopez, Britney Spears, Katy Perry, Lady Gaga és Miley Cyrus énekesnők. Bár az Alkonyat-sorozat novemberben bemutatott Hajnalhasadás című új részének első felvonása eddig 489,3 millió dollár bevételt hozott globálisan, a vámpír-vérfarkas történetet mégis maga mögé utasította a „legkeresettebb” film versenyében a Mission Impossible Fantom protokoll című folytatása, amely december 15-én érkezik a magyar mozikba.

A televíziós műsorok és valóságshow-k közül az American Idol tehetségkutató műsorra, a hírességekkel kapcsolatos események közül pedig Vilmos herceg és Kate Middleton áprilisi esküvőjére kerestek rá az idén a legtöbbször a Bingen. A keresőmotor felmérése szerint a kétéves kislánya meggyilkolásával vádolt, ám idén júliusban felmentett Casey Anthony bírósági tárgyalása, Oszama Bin Laden megölése, Michael Jackson tárgyalása – Conrad Murray nevével karöltve –, valamint a japán földrengés és szökőár témája érdekelte leginkább az idén az internetezőket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek