Starity

Charlize Theront terrorizálták az iskolában

2011. november 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznőről senki sem hinné, hogy rút kiskacsa volt, pedig az általános iskolában mindenki lenézte fura szokásai és kinézete miatt.

hirdetés
Charlize Theront terrorizálták az iskolában

Nehéz elhinni, hogy a ma bombanőnek számító Charlize Theron, aki olyan filmekben kápráztatta el a férfi szíveket és szemeket, mint a Hancock vagy az Édes november, nem számított jó nőnek az iskolában, hiszen hatalmas keretes szemüveget és olyan ingeket hordott, amik rég kimentek a divatból.

A színésznő egy interjú során vallott érzéseiről, s elmondta, a suli „cicababái” rendszerint kinézték és terrorizálták.

„Nagyon idétlen szemüveget kellett viselnem, mert egy kis vakegér voltam, és a fiúk sem szerettek. Sosem volt pasim, habár plátói szerelmek annál inkább fordultak meg az életemben – mesélte Theron a People magazinnak, s azt is elárulta, tett néhány olyan dolgot is, melyekre ma egyáltalán nem büszke. – Nem tartoztam a népszerűek közé, de volt egy lány, aki hihetetlenül vonzó és elegáns volt. Rá akartam hasonlítani, és a megszállottja lettem. Komolyan. Olyanokat tettem, amik miatt mások manapság börtönbe kerülnek.”

A 36 éves Charlize nemrég fejezte be új filmjét, a Pszichoszinglit, melyben egy közkedvelt leányzó bőrébe bújva visszatér szülővárosába, hogy visszanyerje egykori középiskolás barátját. A színésznő elárulta, van némi tapasztalata ezzel kapcsolatban, hiszen akadtak olyan közönség által körülrajongott osztálytársai, akik örömmel terrorizálták a népszerű sztárt.

„Még 7-12 éves koromban is szép számmal voltak olyanok, akik nem szimpatizáltak velem, nem csak középiskolában. De az időnek hála sikerült immunissá válnom, és egyszer azon vettem észre magam, hogy nem zavar, ha sértegetnek, vagy vérig aláznak” – tette hozzá Charlize, akit talán pont ezek az évek edzettek meg, és gondolja most úgy, hogy nincs szüksége férfira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek