Starity

Négy évet kapott Michael Jackson orvosa

2011. november 30. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legmagasabb kiszabható büntetést kapta dr. Conrad Murray-t, amiért cserben hagyta páciensét, és ezek után megpróbálta eltusolni az ügyet hazugságaival.

hirdetés
Négy évet kapott Michael Jackson orvosa

Micahel Jackson orvosát bűnösnek találták nem szándékos emberölésben, melynek következtében a popkirály két évvel ezelőtt életét vesztette. A bíró az ügyben a lehető legmagasabb büntetést szabdta ki, amiért Murray megpróbálta az áldozatra kenni a halálos adag gyógyszer beadását, és ezzel eltusolni az ügyet. Az ítélet olyannyira szigorú, hogy a felfüggesztés lehetőségét azonnal elutasították.

Michael E. Pastor ítész az ügyészségnek adott igazat, miszerint az orvos életveszélyes játékba sodorta Jacksont a kezelésével, és ezzel megszegte orvosi esküjét.

Az ítéletet Murray fapofával hallgatta végig, az esemény után adott interjújában még továbbra is ártatlanságát vélelmezte, állítása szerint hamis vádak alapján ítélték el. Akárhogy is volt, a rajongók és a családtagok elégedettek, és kitörő örömmel fogadták az ítéletet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek