Starity

Ismét várandós Kourtney Kardashian

2011. november 30. 17:05   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kourtney Kardashian már öt éve együtt van barátjával, Scott Disickkel, akinek 2009-ben egy kisfiút szült. A pár a mai napig boldog, és bejelentették, hogy Kourtney második gyermekükkel várandós.

hirdetés
Ismét várandós Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian 2006-ban jött össze jelenlegi barátjával, Scott Disickkel. Ugyan a pár a mai napig nem házasodott össze, 2009-ben fiú gyermekük született, Mason Disick. A szerelmesek a legnagyobb boldogságban élnek azóta is, és nemrég bejelentették, hogy második gyermeküket várják.

„A kilencedik hétben járok. Azt mondták, hogy 12 hetet kell várnom, mielőtt biztosra megyek, és elmondom mindenkinek, de én magabiztos vagyok” – újságolta a legidősebb Kardashian testvér a US Weekly-nek.

Az apa, saját bevallása szerint izgatott legújabb gyermeke miatt, de azt is hozzátette, hogy nem nagyon számított jövetelére. „Nem azt mondom, hogy nem akartunk több gyereket. Inkább olyanok voltunk, hogy »Ha össze kell jönnie, akkor össze fog jönni«” – nyilatkozta Scott.

Kim Kardashian, aki eddig azt híresztelte, hogy már szeretne gyerekeket, meglepően kommentálta a történteket, ami talán érthető is, tekintve, hogy nemrég futott zátonyra 72 napos házassága. „Talán csak jó nagynéni tudok lenni. Mostanában úgy érzem, hogy nem véletlenül nem jött össze nekem a gyerekvállalás, és minden más” – vallotta a Glamournak.

Azt, hogy a pici Mason egy kishúggal vagy kisöcsivel büszkélkedhet majd, még nem lehet tudni, viszont addig is reméljük, hogy Kourt nem hamarkodta el kijelentését, és tényleg nem lesz semmi baj a terhesség alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek