Starity

Patkó Csengét édesapja kíséri oltár elé

2011. december 01. 11:11   |   Szerző: TV2

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Esküvői ruhákban parádéztak az ÖsszeEsküvők arajelöltjei. Csenge, Dóri, Mása, Niko és Renike Benes Anita ruhakölteményeiben igazi menyasszonynak érezhették magukat.

hirdetés
Patkó Csengét édesapja kíséri oltár elé

Az ÖsszeEsküvők menyasszonyjelöltjei izgatottan készültek Benes Anita divattervezőhöz, hiszen menyasszonyi ruhákat válogathattak az exkluzív belvárosi szalonban.

Minden lánynak volt elképzelése arról, milyen öltözékre vágyik, Csenge szűzies, letisztult menyasszony szeretne lenni, Niko vagány és polgárpukkasztó, Mása királylányos, Dóri pedig minél díszesebb ruhára vágyik, és mindenki talált az elképzelésének megfelelőt.

Egyedül Renike szomorkodott, hiszen az ő vőlegényjelöltje, Szilo a múlt héten elhagyta a rezidenciát, így annak esélye, hogy a fekete lány a műsor keretein belül mondja ki az igent, elég csekély. „Remélem, ha itt nem is, de odakinn majd felvehetem, tegyétek félre nekem” – nevetett könnyes szemmel Renike.


Fotó: TV2

Csenge elárulta, ő bizony hagyományos esküvőt szeretne, ahol édesapja (az Első Emelet frontembere, Kiki) vezeti majd az oltárhoz, szerelméhez, Petihez. Niko ezzel szemben formabontó lakodalomra vágyik, ahol ő feketében, választottja, Ricsi pedig hófehérben mondja ki azt a bizonyos igent. A két jelenleg szingli lány, Dóri és Mása egyöntetűen állítják, bár jelenleg nem tudják, kinek adják a kezüket, azért a leendő ruhájukat már megtalálták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek