Starity

Jótündér teszi szebbé a karácsonyt

2011. december 01. 11:11   |   Szerző: Presspresso

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nélkülöző családok gyermekeinek leveleit várja és kéréseit tolmácsolja a NeoFm, hívva a Jótündért segítségül, hogy boldogabb legyen a rászorulók ünnepe. Karácsonykor idén is húsz családot ér majd meglepetés, szerte az országban.

hirdetés
Jótündér teszi szebbé a karácsonyt

„Különösen Nóri lányom megszületése óta tapasztalom, mennyi szeretetet képesek adni ezek a picik. Ezt kötelességünk viszonozni” – monda Bochkor Gábor, a Bumeráng mikrofonmágusa.

Épp ezért a NeoFm – az Euronics műszaki áruházzal közösen – útjára indítja a Jótündért, hogy rászoruló családok karácsonyát tegye szebbé és boldogabbá. Ez az akció azonban eltér a hagyományos jótékonysági felhívásoktól. Ez esetben ugyanis gyermekek leveleit várják, olyan apróságok kéréseit, akik szeretnék szüleik fáradozásait egy varázslatos tettel meghálálni, szeretnék jobbá, szebbé, boldogabbá tenni a karácsonyt.

„Az ország leghallgatottabb rádiójának nem csak a szórakoztatás, de az is a feladata, hogy – különösen az adventi időszakban – felhívja a figyelmet, hogy sokan élnek nélkülözésben és segítsen a rászorulókon” – mondta Kalácska Gábor, a NeoFm programigazgatója, hozzátéve, hogy a rádió indulása óta vállal kiemelt szerepet a különböző jótékonysági akciókban.

Az idei Gyereknapon több mint 700 gyerek kapott meglepetést a rádió közreműködésével, tavaly karácsonykor húsz család jutott olyan dolgokhoz, amiket – bár szükségesek – korábban nélkülözniük kellett. A Neo ott volt az árvízkárosultak vagy beteg gyerekek megsegítésénél is, több millió forintot összegyűjtve és célba juttatva. Most tehát a nélkülöző családok gyermekeinek kérését igyekszik teljesíteni és várja az apróságok leveleit a 1025 Budapest, Csévi út 7/b címre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek