Starity

Justin Bieber karácsonykor Obamának énekel

2011. december 01. 14:02   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinik kedvence, a 17 éves Justin Bieber karácsonykor Washingtonba látogat, hogy a Fehér Házban az elnöknek, Barack Obamának énekeljen.

hirdetés
Justin Bieber karácsonykor Obamának énekel

A fél világ által imádott és utált Justin Bieber hamarosan tiszteletét teszi a Fehér Házban. Washingtoni látogatása azonban nem politikai jellegű lesz, hanem zenei, így az ő muzsikájára pöröghetnek majd az öltönyösök karácsonykor.

Az örömteli hírről még az Egyesült Királyságbeli tartózkodása alatt beszélt, amikor a Kiss FM-nek adott interjút. Azt is elmondta, hogy Barack Obama szereti az ő munkásságát, ezért hívta meg, hogy Karácsonykor daloljon neki és az egész szenátusnak. A tinik kedvence minden bizonnyal apait-anyait belead majd a produkciójába, és igyekszik nem elfelejteni a dalszöveget, mint ahogy az NBC Today Show-jában is történt néhány nappal ezelőtt.

Már csak az a kérdés, hogy a Fehér Ház politikusai részesülnek-e abban a megtiszteltetésben, hogy Justin visz nekik egy-egy dedikált példányt a karácsonyi lemezéből, az Under the Mistletoe-ból.

Justin egyébként a napokban lépte át a bűvös 15 milliós álomhatárt a Twitter-követők számában. Ennél többen egyedül Lady Gaga csiripelésére kíváncsiak az emberek, aki csupán másfél millióval előzi meg Biebert. Aki még nem tette meg, érdemes feliratkoznia, mert új klipjeiről is itt ad hírt a tinisztár. Tegnap például a Mariah Carey-vel közösen előadott karácsonyi klipjét mutatta be.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek