Starity

Sztárdömping a Nyomorultakban

2011. december 03. 15:03   |   Szerző: MissD

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már korábban több neves színész is aláírta a szerződést az Oscar-díjas rendező, Tom Hooper új filmjéhez, de úgy tűnik, most újabb nevekkel bővül a lista.

hirdetés
Sztárdömping a Nyomorultakban

Tom Hooper, A király beszéde Oscar-díjas rendezője új munkájához, a Nyomorultak című színdarab megfilmesítéséhez már korábban is megnyert néhány sztárt, köztük Anne Hathawayt Fantine szerepére, Helena Bonham Cartert, aki egyébként a fentebb említett filmben is szerepelt, valamint Russell Crowe-ot és Hugh Jackmant.

Jelenleg pedig négy tehetséges színész-énekesnő verseng azért, hogy eljátszhassa Éponine szerepét: Lea Michele, Taylor Swift, Scarlett Johannson és Evan Rachel Wood.

Mindegyik jelölt mellett rengeteg érv szól, Lea Michele a Broadway világából érkezett, ahol már szerepelt a Nyomorultakban, és három éve játszik a Glee sorozatban, így kamerák előtt is van már tapasztalata. Scarlett Johannson talán ez egyik legnagyobb esélyes, hiszen már több tucat filmben szerepelt, így munkássága hatalmas előnyt jelent számára. Taylor Swiftet is sokan emlegetik mint esélyest, annak ellenére, hogy tehetségét eddig a kamerák előtt nem igazán mutatta meg, hiszen csak egy aprócska szerepe volt a Valentin nap című filmben. Persze az is lehet, hogy a True Blood egykori sztárja, Evan Rachel Wood lesz a befutó a szerepre, hiszen filmes tapasztalat neki is van bőven.

Bárki is fogja alakítani Éponine-t, az már bizos, hogy a 2012 decemberében bemutatásra kerülő mozifilm sztárhiányban nem fog szenvedni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek