Starity

Simple Plan, a kezdetektől napjainkig

2011. december 02. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kövesd nyomon a Simple Plan legjobb pillanatait a kezdetektől egészen napjainkig Pierre Bouvier és Chuck Comeau tolmácsolásában!

hirdetés
Simple Plan, a kezdetektől napjainkig

A Simple Plan egy Kanadából induló öttagú pop-punk együttes. Mára már szinte mindenki meg tud említeni tőlük legalább egy dalt. 1999 óta, a mai napig ugyanabban a felállásban játszanak.

Első albumuk 2002-ben jelent meg No Pads, No Helmets...Just Balls címmel, ami hatalmas sikereket ért el. Az I'd Do Anything című dalban Mark Hoppus, a Blink-182 basszusgitárosa segédkezett. Ezt követték a 2004-ben, majd 2008-ban kiadott korongok. Utóbbi albumon található a When I'm Gone című daluk, melynek érdekessége, hogy a hozzá készült kisfilmben szerepet kapott a botrányos amerikai blogger, Perez Hilton is.

2011 a Simple Plan eddigi albumaihoz képest még pörgősebbre vette a figurát, bizonyítja ezt a You Suck at Love, a Can't Keep My Hands Off You, a Loser of the Year és a Natasha Bedingfielddel angolul, illetve Marie-Mai-jel franciául is felvett Jet Lag című daluk is.

Most pedig egy dokumentumfilmben összefoglalták saját munkásságukat a kezdetektől egészen napjainkig. A kisfilmben maga Pierre Bouvier, az együttes énekese, illetve Chuck Comeau, a banda dobosa vállalta a narrátor szerepét.

A kezdeti kisszínpados fellépésektől egészen a világhírnevet jelentő deszkáig nyomon követhetjük az együttes életét. Betekinthetünk a lemezfelvételekbe, az utazásokba és a backtage-ben történő bohóckodásokba is.

A dokumentumfilm november 16-án volt látható a MuchMusicon, de azóta a YouTube-on is elérhetővé vált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek