Starity

Cheryl az évszázad második legszebb nője!

2010. július 03. 05:05   |   Szerző: Aliasanna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angliában ismét egy rettenetesen fontos felmérést végeztek, 2000 nőt kérdeztek arról, hogy szerintük kik kerülhetnek be az évszázad legszebb nőinek tízes listájára.

hirdetés
Cheryl az évszázad második legszebb nője!

Mint általában, az angolok olyan dolgokat is közvélemény kutatnak, amik nagyjából annyira fontosak, mint az, hogy hány négyzet van egy focikapu hálóján vagy, éppen azt firtatják, hogy Károly herceg hány lépést fog megtenni Kirgizisztán földjén.

Most, valamelyest értelmes dolgot próbáltak kideríteni, kvázi azt, hogy az elmúlt évszázadban kik voltak azok a nők, akikre társaik valami miatt (szépség, tehetség, stb.) felnéztek.
A tízes listán szerepel 6, még ma is aktívan dolgozó énekes és színésznő, valamint 4 olyan híresség is, akik sajnos már nincsenek közöttünk.

Talán sokakat meglep, - engem őszintén nem - hogy az 1951-1989 között 31 filmet készítő Audrey Hepburn megelőzte a 2002 óta sikert sikerre halmozó, napjaink női szexszimbólumának kikiáltott (és nem én kiáltottam ki annak :)) Cheryl Tweedyt.

Jobban végignézve az illusztris névsoron, nagyjából mindegyik Hölgyről elmondható, hogy szerény, hétköznapi, önmagukat nem megjátszó, igazi hús-vér ember.

Ezt a tényt figyelembe véve Chezza rajongói nem lehetnek elégedetlenek kedvencük "teljesítményével", ugyanis napjaink olyan nagy közönség kedvenceit utasította maga mögé, mint Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Halle Berry, Kelly Brook vagy éppen Jennifer Aniston.

Az elmúlt 100 esztendő legszebb nőinek listája:

  1. Audrey Hepburn
  2. Cheryl Cole
  3. Marilyn Monroe
  4. Angelina Jolie
  5. Grace Kelly
  6. Scarlett Johansson
  7. Halle Berry
  8. Diana Spencer (walesi Hercegnő)
  9. Kelly Brook
  10. Jennifer Aniston

További szavazatokat kapott még Courteney Cox Arquette, a Jóbarátok sztárja; az Aliasból ismert Jennifer Garner, és a Született feleségek apró termetű szépsége, Eva Longoria Parker is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek