Starity

Kit Haringtont megkoronázzák

2011. december 03. 10:10   |   Szerző: Ellie Andrews

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Arthur király legendája újjáéled a Warner Bros legújabb produkciójának jóvoltából. A címszereplőt nem más fogja játszani, mint a fiatal és ambíciózus brit színész, Kit Harington.

hirdetés
Kit Haringtont megkoronázzák

Kit Harington a Trónok Harca sikerének köszönhetően egyre népszerűbb, de úgy lászik egyelőre marad a kaptafánál, azaz a kardnál és a fantasynál. A Warner Bros legújabb szuperproduckiójának, az Arthur mondakört újjáélesztő és értelmező történetének címszereplőjét, azaz magát Arthurt alakítja majd.

Az Arthur és Lancelot forgatókönyvét David Dobkin írta, aki olyan vígjátékokat rendezett eddig, mint az Ünneprontók ünnepe és a Testcsere. Sokat nem tudunk egyelőre a terveiből, de annyit azért elárult, hogy ez egy modern feldolgozása lesz majd a legendának. Ez a kijelentés azonban ellentétben áll Kit Harington azon kijelentésével, miszerint a kivitelezés leginkább a Rettenthetetlen című nagysikerű Mel Gibson film stílusára fogja emlékeztetni a nézőket. Arthur legközkedveltebb lovagja, Lancelot megformálására a The Killing sztárját, Joel Kinnamant választották ki. A forgatást 2012 márciusában kezdik majd és a film várhatóan csak 2013-ban kerül a mozikba.

Kit ezért a szerepért olyan színészeket ütött ki a nyeregből, mint Sam Claflin, vagy Richard Madden, aki a Trónok Harcában, mely mindkettőjük hírnevét megalapozta, a féltestvérét alakítja. Alapvetően csak remélni merhetjük, hogy a film nem mellényúlás és a fiatal tehetség nem ragad örökre a fantasyk világában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek