Starity

Ecuadori lány lett az idei Miss Earth

2011. december 03. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezték a Miss Earth nemzetközi szépségversenyt. Ebben az évben 85 lány szállt harcba a koronáért, melyet természetesen csak egy vihetett haza.

hirdetés
Ecuadori lány lett az idei Miss Earth

Az idei szépségversenyt a Fülöp-szigeteken rendezték meg, 2011. december 3-án.

Ez évben 85 lány reménykedett abban, hogy hazaviheti a fődíjat. A döntőbe 16 versenyzőt választottak be, majd a zsüri pontozta őket. Ezt követően a lányok száma a felére csökkent, a legszebb nyolc versenyző újabb pontozáson esett át. Az eredményhirdetés után csak négy lány maradt: Miss Philippines, Miss Ecuador, Miss Venezuela és Miss Brazil.

Ezt követően ki is hirdették a győztest, akinek azúttal az indiai Nicole Faria tette fejére a koronát. Az idei Miss Earth a 23 éves Miss Ecuador, azaz Olga Alava lett. Miss Air lett Miss Brazil, Miss Philippines a Miss Water-címet kapta, és a venezuelai lány lett Miss Fire.

Sajnos a magyar lány, Szabó Dóra a legszebb 16-ba sem jutott be.

Csak úgy, mint a tavalyi évben, idén is osztottak különdíjakat. A Legszebb arc-díjat Miss Switzerland vihette haza, Miss Natural pedig a venezuelai lány lett.


Miss Philippines, Miss Ecuador, Miss Brazil és Miss Venezuela

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek