Starity

Linda Cardellini első gyermekét várja

2011. december 03. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vészhelyzetből és a Scooby Doo-filmekből ismert Linda Cardellini a People magazinnak adott interjújában nem titkolózott tovább: jövő tavaszra édesanya lesz.

hirdetés
Linda Cardellini első gyermekét várja

A Vészhelyzet Samantha nővére a napokban komoly bejelentést tett. Úgy döntöttek – ő és párja, Steven Rodriguez –, hivatalosan is megerősítik, jövő tavaszra szülők lesznek.

Linda magánéletét ügyesen vigyázza, ezt mi sem mutatja jobban, hogy ha nem ad hírt terhességéről, csak rendezvényeken készült fotókról értesültünk volna róla. A bejelentéssel azért sem akartak tovább várni, mert igencsak gömbölyödik a színésznő pocakja.

A 36 éves Lindának oda kell figyelnie saját és kisbabája egészségére, hisz hiába fiatal még, de már túlesik az ajánlott gyermekvállalási koron. Betartja orvosai tanácsait, egészségesen étkezik és sokat pihen. Arról még nem adott hírt, mikor tér majd vissza a filmvászonra, de egy biztos: az elkövetkezendő években főként a családra szeretne koncentrálni.

Sok boldogságot, Linda!


A színésznő és párja
(Fotó: Zimbio)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek