Starity

Sztárok az állatokért

2011. december 04. 09:09   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kasza Tibi felkért tizenkét hírességet, köztük Sarka Katát és Debreczeni Zitát, hogy álljanak modellt egy rendhagyó naptárban. A különleges kalendárium bemutatója csütörtökön volt a Köki Terminálban.

hirdetés
Sztárok az állatokért

Az eseményen Sarka Kata mellett olyan emberek vettek részt, mint az X-Faktor mentora, Keresztes Ildikó, a modell-fotós, Debreczeni Zita és a műsorvezető, Ada. A fotókon ismert emberek vannak olyan kegyetlen szituációkban, mint rengeteg szenvedő állat. Sarka Kata például egy forgalmas úton sétál végig mezítláb.

Hajdú Péter neje elmondta, hogy sok múlik a nevelésen is: „Az állatvédelmet már bölcsődés korban el kell kezdeni tanítani a gyerekeknek. Aki állatot ver, az szerintem gyereket is.”

Ildit egy veszélyes helyszínen, hajléktalanok között kapták lencsevégre. A rendezvényen a következőket nyilatkozta: „Az állatok még sohasem vertek át. Ők nem hazudnak” – majd hozzátette, rettenetesen hiányzik neki tavaly elhunyt kutyája, Füles.

Horváth Évi egy ketrecben, Dér Heni pedig egy műtőágyon próbált meg pózolni, és figyelni Tibi utasításaira. „Amikor kóbor kutyát vagy macskát látok, majd' megszakad a szívem. Most fogadtam örökbe egy francia buldogot. A párom mamája találta az utcán” – mesélte Király L. Norbi.

Zitát szintén hajléktalanokkal fotózták. A szépség a sajtótájékoztatón elmondta, hogy nekik teljesen más kezeik vannak, ennél a fotónál pedig erre, és mi több, tetovált kezekre volt szükség. Zitát a kezek majd' szét szedik a képen: a pólóját szaggatják, és a haját tépik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek