Starity

Gyötrelmes időszakot élt át Barbee

2011. december 03. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány nappal születésnapja előtt veszítette el súlyos betegséggel küzdő édesapját a fiatal ózdi énekesnő.

hirdetés
Gyötrelmes időszakot élt át Barbee

A Story magazinnak beszélt először Barbee édesapja elvesztéséről, akit még július 15-ei születésnapja előtt érte el a halál. Mindössze negyvenöt éves volt a kétgyermekes apa, azonban súlyos betegséggel küzdött. A nehéz időszakban a család természetesen végig együtt volt, de gyászukat nem osztották meg a bulvárral, egészen mostanáig.

A hirtelen halál oka a férfi súlyos májbetegsége, amit két éve diagnosztizáltak, de az lassan egész szervezetét megtámadta. A betegség gyógyítására két lehetőség volt. Az egyik egy májátültetés, a másik pedig kezelések sorozata. Az orvosok az utóbbi mellett döntöttek, ám ez a mód nagyon költséges volt.

„A kezelésekhez rengeteg pénz kellett. Apu igyekezett előteremteni, csakhogy időközben elbocsájtották” – mondta az énekesnő.

Forrás: Story magazin

Barbee médiaszereplései során nem lehett látni rajta, hogy valami probléma történt volna, és családja előtt se mutatta ki fájdalmát és gyengeségét, hogy ezzel tartsa a lelket édesanyjában és öccsében. „Szükségük volt arra, hogy azt lássák, jól vagyok. Elalvás előtt azonban ma is gyakran elsírom magam, mert borzasztóan hiányzik apa” mondta a tinisztár.

A tragédia éppen egybeesett a fiatal tehetség huszonegyedik születésnapjával, ezért úgy döntött, hogy édesapja emlékére csináltat egy tetoválást. Bal alkarjára tetováltatta a „You live forever in my heart”, azaz „Örökké a szívemben élsz” feliratot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek