Starity

Megnősül a Kettős élet sztárja

2011. december 04. 14:02   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kettős élet Santiagója, Carlos Ponce májusban feleségül veszi szerelmét, a Bosszú álarca Camiláját, Ximena Duquét. A pár több mint egy éve él boldog kapcsolatban.

hirdetés
Megnősül a Kettős élet sztárja

A tehetséges színészt sokszor összeboronálták már sorozatbeli párjával, Anahíval, de Carlos bevallotta, hogy kizárólag barátként tekint rá, ugyanis neki egy kolumbiai származású színésznőért dobog a szíve, aki pedig nem más, mint a Bosszú álarca című sorozat Camilája, Ximena Duque.

A Puerto Ricó-i szívtipró bevallotta, hogy nagyon boldog Ximénával már több mint egy éve, és májusban összeházasodnak. Majd azt is hozzáfűzte, hogy az esküvő dátuma változhat, hiszen mindkettejüknek nagyon fontos a szakmai elkötelezettségük.

„Ahogy a mondás is tartja, soha nem mondd, hogy soha... Isten vezessen mindenhova. Nyugodt vagyok és nagyon szerelmes. A mi kapcsolatunk a szeretettől olyan erős” – nyilatkozta a sorozatsztár.

Bár Carlos jelenleg Mexikóvárosban forgat, Ximena pedig Miamiban tartózkodik, a színész elmondta, hogy ennek ellenére sokat vannak együtt. „Minden hétvégén megyek Miamiba, hogy láthassam. A két város közt kevesebb mint három óra csak a repülőút, ez nem olyan sok.”

Később azt is elmesélte, hogy havonta több mint 700 dollárt költ a telefonszámlájára, mert annyit kommunikálnak egymással, és azt is feltárta, hogy barátnője miatt csinált magának Twitter-profilt. Így nemcsak a rajongókhoz került közelebb, de még szerelmével is tudja tartani a kapcsolatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek