Starity

Chenoa új párra talált?

2011. december 05. 13:01   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szép énekesnő úgy tűnik, új párra lelt egy jóképű fiatalember személyében. De vajon mennyire komoly az új kapcsolat?

hirdetés
Chenoa új párra talált?

Chenoa új párt talált – ezzel a hírrel van jelenleg is tele a spanyol sajtó. Éppen ezért maga az énekesnő sem hallgatott tovább, s mesélt a friss, bimbódzó kapcsolatról, mielőtt újabb és újabb hazugságok jelennének meg a témával kapcsolatban.

A szerencsés fiatalembert Curi Gallardonak hívják, aki nem más, mint egy új, körülbelül egy hónapja indult étteremlánc kommunikációs igazgatója és külső kapcsolatokért felelős embere. Érdekesség, hogy a Como un fantasma előadóját a sajtó úgy próbálta beállítani, hogy összejött Pablo Alboránnal, akivel egyébként csak barátok. Meglepetésként ért tehát mindenkit, amikor kiderült, hogy Laura valójában nem Pablo, hanem Curi iránt táplál gyengéd érzelmeket.

„Curi csodálatos, kedves, szorgalmas és egy nagyon nemes személy, egy igazi férfi. Majd az idő eldönti, hogyan alakul a kapcsolatunk. Vagy lesz belőle több is, vagy pedig egyáltalán nem lesz belőle semmi” – vallotta be az énekesnő.

Ez az első alkalom, hogy Laura Corradini beszél Gallardoról, akivel állítása szerint „nagyon jó, nagyon izgatott vagyok és nagyon boldog”. Chenoa ezidáig sehol nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban. Az egyetlen gyanús és árulkodó jel az volt, amikor Twitter-oldalán új családi állapotáról tett megjegyzést. „Boldog minden szempontból az életem, hála Istennek, az enyém” – nyilatkozta a dalospacsirta.

A hölgyet és választottját, miután első alkalommal lencsevégre kapták a fotósok, a fényképek egyértelmű cinkosságot sugároztak közöttük. „Én mindig próbálok nagyon visszafogott lenni, de nem tudok elég diszkréten viselkedni. Vagyis sajnos az az én nagy problémám, hogy nagyon átlátható vagyok. Próbálkozom apránként ismerkedni, lassan, észrevétlenül szerelembe esni, kis lépéseket tenni, de nem veszem észre és már el is kapott a sajtó. Jó lenne, ha nem a magánéletem lenne az elsőszámú beszédtéma, hanem inkább az új albumom és az új dalaim” – mondta Laura.

Az énekesnő félve nyilatkozza, hogy szerelmes, hiszen még ő maga sem számított rá, hogy Alain Cornejoval való szakítását követően három hónapon belül ismét akad egy szívrabló bandita a láthatáron. „Én az az ember vagyok, aki hisz a szerelemben. És nyilván vannak csalódások, de bizakodó vagyok. Szeretem, imádom a munkámat, de egy társsal minden szebb és jobb. Teljesebb az élet. A korábbi kapcsolataimból barátsággal szálltam ki, nem törtem össze soha apró darabokra a szakítások után. Curival nagyon szeretnénk szépen lassan haladni. A karácsonyt például egészen biztosan külön fogjuk tölteni. Én a saját otthonomban ünnepelek a családommal, ő pedig szintén odahaza tölti az ünnepeket a szeretteivel.” – mesélte Chenoa.

Az énekesnő az új évre nagyon sok mértékletességet szeretne, valamint hogy soha ne essen kétségbe, ne legyenek egészségügyi problémái és hogy mindig, minden körülmények között maradjon önmaga. Az otthoni pihenőt már előre élvezi szeretett családja körében, s különösen izgatott a 2012 elején megjelenő új lemeze kapcsán is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek