Starity

Zséda könyvet írt

2011. december 06. 09:09   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zsédenyi Adrienn könyvet írt! Az énekesnő egy rendezvényen mesélt a Tabu TV riporterének arról, hogy bár az éneklést esze ágában sincs feladni, nagy örömet jelentett számára, hogy megírhatta első könyvét.

hirdetés
Zséda könyvet írt

„Éppen ma jelent meg a könyvem és nagyon boldog vagyok, hogy kezemben tarthatom. Zséda 2012, Zsédával a városban a könyv címe, egy amolyan guide book, amiben a kedvenc helyeimet mutatom be. Van benne szó stílusról is, mivel 10 olyan öltözéket mutatok be, amivel senki nem lőhet mellé és öt perc alatt el lehet intézni velük az öltözködést. Van benne egy kalendárium rész, benne a fontos dátumokkal és szó esik a kedvenc helyeimről is: hol a legjobb a kávé szerintem, melyik a kedvenc éttermem. Ezen kívül praktikus dolgok is vannak könyvben, például gyerekes programokat ajánlok, és ajándék ötleteket adok. Amolyan barátnő ez a könyv, nem mindennapi útmutató a hétköznapokban” – osztotta meg részleteket könyvéről az énekesnő, aki azt is elárulta mi adta az ötletet ahhoz, hogy könyvírásra adja a fejét.

„Azért csináltuk meg ezt a könyvet, mert az Avon miatt minden évben csináltunk egy naptárt, amiben éppen annak az évnek a fotói voltak. Ez belső körben lett terjesztve, de aztán kiderült valahogy és eljutott a híre a többi emberhez is és nagyon szerettek volna ebből kapni, de limitált volt a példányszám. Ezt az ötletet fejlesztettük tovább. Egy olyan naptárban gondolkodtunk, amiben nem csak fotók vannak, hanem mindaz, ami fontos nekem, ahogy élem a hétköznapjaimat, és amivel tudok segíteni” – mesélte Zséda, aki elsősorban a nőknek ajánlja könyvét.

„Én úgy gondolom, hogy vannak olyan nők, mint amilyen az én anyukám is, akik hogy ha belépnek egy helyre, akkor minden szem odaszegeződik, mert olyan a kisugárzásuk. Ilyen volt Audrey Hepburn és Marilyn Monroe meg még nagyon sokan mások, akiktől lehet tanulni, akiken még a legegyszerűbb ruha is úgy áll, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Az én anyukám is ilyen, máshogy csillognak rajta az ékszerek, még a legegyszerűbbek és legolcsóbbak is. Ő úgy tudja viselni ezeket, hogy ha végigmegy Pápán az utcán, mindenki odanéz” – mondta mosolyogva Zséda a Tabu Tv riporterének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek