Starity

VV Annamarinak egy fillérje sincs

2011. december 06. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fedél sincs a feje felett a VV5 kiesett játékosának. ha a médiában nem kap helyet rövid időn belül, akkor kénytelen a vendéglátásban elhelyezkedni.

hirdetés
VV Annamarinak egy fillérje sincs
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Annamari vasárnapi kiesésével nem csak a főnyereménytől esett el, de fedél nélkül is maradt. Mivel a szüleivel nem ápolt jó kapcsolatot, állami gondozásba került, ahol a pár év alatt összegyűlt családi pótlékon kívül semmit nem kapott. Így kénytelen minél előbb munkába állni valahol, miután megemésztette, hogy őt küldték haza Vera helyett a nézők

„Nehezen fogadom el, hogy Verácska ment vissza és nem én, főleg miután megtudtam, hogy pornófilmforgatásokon vett részt. Kicsit kellemetlenül érintett, hogy egy ri***cra van szüksége a népnek, de elfogadom a döntést, és folytatom tovább az életemet. Szeretnék továbbra is a médián belül dolgozgatni és Seherezádé mellett lobbizni. Ugyanakkor visszamennék dolgozni a vendéglátóiparba, mert az a nagy szenvedélyem, akárcsak a modellkedés” – mondta szomorúan a Borsnak a fura lány.

Most átmenetileg a barátnőjénél kapott menedéket, amíg taplra nem tud állni, de a tervek szerint erre két-három hónapnál tovább nem lesz szüksége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek