Starity

Lady Gaga gigahosszú turnét tervez

2011. december 07. 09:09   |   Szerző: Katttah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga hamarosan elindítja a Born This Way turnéját, ám nem akárhogyan. Természetesen megint előrukkolt valami sokkoló hírrel.

hirdetés
Lady Gaga gigahosszú turnét tervez

Arról már bizonyára mindenki hallott, hogy Lady Gaga a Born This Way című slágeréhez egy nagy turnét tervez. Ebben még nem is lenne semmi meglepő, de az énekesnő most is egy nagy ötlettel állt elő, mint álltalában mindig.

Gaga egy 450 állomásos, két évig tartó koncertsorozatot képzelt el, amely érintené bolygónk minden egyes szegletét. Ezzel természetesen szeretne felugrani az eddigi legnagyobb bevételt hozó turnék élére is, melyet a U2 vezet.

Hasonló hosszúságú turnékat eddig csak a olyan nagyágyúk adtak, mint a The Rolling Stones, az AC/DC, vagy például a U2, de ők is sokkal kevesebb állomással. 450 helyen bulit tartani két év leforgása alatt kissé elképzelhetetlennek tűnik, úgy látszik Gaga kisasszony nem ismeri a pihenés fogalmát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek