Starity

Kelemen Anna rájött, hogy buta!

2011. december 07. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokkoló önkritikát gyakorolt a plasztikázott celeb Joshi műsorában. Megbánta a sok szilikont, és már nem vágyik a sztárságra.

hirdetés
Kelemen Anna rájött, hogy buta!
Fotó: Europress

Kelemen Annáról egy ideje keveset hallani. Nyomtalanul eltűnt a reflektorfényéből, és az újságírók hiába keresték: telefonszámát és lakhelyét is megváltoztatta. Na persze a bulvárlapokon kívül nem valószínű, hogy bárkinek is feltűnt volna a hiánya.

Mindenesetre Joshi Bharat valahogy felkutatta a szex- és drogbotrányairól híres celebet, hogy másképpen beszélgethessen vele. Annyira másképp, hogy Annácska kijelentésein valószínűleg mindenki meglepődött. Az utóbbi időt ugyanis a nagy felismeréseknek szentelte és már nagyon bánja, hogy kés alá feküdt.

„Tiszta hülye vagyok, akkoriban lebeszélni nem lehetett, most pedig azt látom, milyen szép az eredeti. Meg akartam felelni a kor elvárásának, ugyanakkor lázadtam. Most már nem lázadok, ma már nem csináltatnám meg a számat, és a melleimet is túl nagynak gondolom” – mondta a meglepő gondolatokat Joshinak a playmate.

„Nem ilyennek gondoltam a hírességet. Ez egy tartalom nélküli dolog, még egy szakmám sincs. Egyébként a legőszintébb embernek tartom magam. Ugyanakkor buta is vagyok, átgondolatlan, felelőtlen, sokszor úgy éreztem, nincs vesztenivalóm” – gyakorolt önkritikát a volt nyuszilány, aki elárulta, hogy a kokainról is végleg lejött.

Annácska jelenleg nagyon magányos és boldogtalan, nem igazán találja a helyes utat, nem tudja, hogy kiben bízhat, aki által visszakerülhet egy normális életbe. Mindenesetre annak a felismerése, hogy rossz úton járt, már félsiker.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek