Starity

Téli videóval jelentkezik a JLS

2011. december 07. 22:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már meg van az együttes következő kislemezének címe, mely a Do You Feel What I Feel címet kapta. A szám 2012. január 1-jén érkezik, a hozzákészült kisfilm pedig már meg is jelent.

hirdetés
Téli videóval jelentkezik a JLS

A Do You Feel What I Feel című dalhoz már el is készült a videoklip, mely egy történetet mesél el. A klip főszereplője Aston, de természetesen a JLS többi tagja is szerepel benne.

Az elején nem is gondolnánk, hogy ez egy téli videó, de a közepe táján el kezd esni a hó, és mindenki táncol a hóesésben. A sztori szerint Aston házibulit csap az otthonában, ahol a barátoké, a táncé és a bulizásé a főszerep. De mint minden bulinak, itt is a szülők vetettek véget neki, a srácok nagy meglepetésére.

A szám az együttes legújabb, Jukebox albumán kapott helyet,melyen olyan nagysikerű szerzemények találhatók meg, mint a Devvel készített She Makes Me Wanna és a legutóbbi A Take Chance On Me.

A vadonatúj dalukat 2012. március 13-án a 4th Dimension arénában énekelik fel Nagy-Britanniában, Liverpoolban a koncertkörútjuk kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek