Starity

Megérkezett Eric Saade és Dev közös klipje

2011. december 07. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas várakozás után végre megjelent Eric Saade és Dev közös dalának, a Hotter Than Fire-nek a videoklipje.

hirdetés
Megérkezett Eric Saade és Dev közös klipje

Október közepén derült ki, hogy a svéd popénekes, Eric Saade az amerikai rapperrel, Devvel készít duettet. A 22 éves énekesnő ugyan nem hallatja túl sokat a hangját a dalban, ám a klipben mégis szerepel.

Sokan találgatásokba bocsátkoztak Dev klipbeli szereplését illetőleg, hiszen a hölgy az Egyesült Államokban él és alkot, viszont a Hotter Than Fire klipjét Európában – azon belül Spanyolországban, egy nyaralással egybekötött utazáson – forgatta Eric. Ez még nem is lenne probléma, csak hogy Dev első gyermekével várandós, ezért volt kétséges a szereplése.

A svéd csapat ezt is megoldotta, ugyanis az énekesnő az USA-ban rögzítette rá eső részét a klipben, s régi tévékben bukkan fel a néhány felvett jelenet.

A Hotter Than Fire klipje egyébként hasonlít a Popularéhoz – igaz csak a képi világában, hiszen mindkettő sötét, kissé borongós. Eric énekelve és táncolva barangolja be a néhol irodahelyiségre asszociálni engedő szobákat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek