Starity

Marc Anthonynál betelt a pohár

2011. december 07. 23:11   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marc Anthony és Jennifer Lopez békésnek beharangozott válása immár nyílt háborúskodásba csap át.

hirdetés
Marc Anthonynál betelt a pohár

Bár válnak, Jennifer Lopezt és Marc Anthonyt egy tavasszal aláírt szerződés értelmében még összeköti a munka: közösen készítik a Q'Viva: The Chosen című latin tehetségkutató műsort. A legutóbbi válogatáson azonban a rajongók és a feltörekvő tehetségek hiába várták Anthonyt, a salsaénekes nem érkezett meg a forgatásra. Jennifer Lopeznek nélküle kellett meghallgatást tartania.

Mi történt? Hiszen a válófélben lévő pár néhány hete Puerto Ricóban még képes volt közösen megjelenni a kamerák előtt, és konfliktusmentesen együttdolgozni. Mi változott azóta? A válasz: feltűnt a színen Casper SmartJennifer Lopez 24 éves barátja. Mint azt már hírül adtuk, a díva az idei hálaadást arra használta fel, hogy Hawaiin egy családi üdülés keretében bemutassa gyermekeinek új szerelmét.

A pletykák szerint a dolog egyáltalán nem tetszett JLo exének, aki nehezményezte, hogy Jennifer egy olyan férfit vezetett be apa-figuraként gyermekeik életébe, akivel még nagyon friss, épp csak kialakulóban lévő a kapcsolata. A Radaronline.com úgy értesült, Marc Anthony Marokkóban érte utol telefonon Jennifer Lopezt, és elmondta neki a véleményét. A két temperamentumos latin beszélgetése valószínűleg veszekedésbe torkollott, mert ennek hatására kettejük viszonya látványosan megromlott.

Úgy tűnik, Jennifer elhatározta, hogy bebizonyítja volt férjének, mostantól nincs joga beleszólni az életébe. Ezért, bár az eredeti tervekben nem így szerepelt, a Q’Viva perui és chilei forgatására is magával vitte új párját. Nevezzük féltékenységnek, vagy latin büszkeségnek, de Marc Anthony úgy döntött, ezt a megaláztatást már nem viseli el. Felhívta a show producerét, és lemondta a közös megjelenést. Állítólag közölte Simon Fullerrel, hogy ilyen körülmények között egész egyszerűen nem tud együttműködni JLóval, és komolyan fontolgatja a műsorból való kilépését.

Mivel több millió dolláros projektről van szó, a stáb most kétségbeesetten próbálja oldani a feszültséget a volt házastársak között. Keresik a módját, hogyan tudnák elsimítani az ellentéteket és lebeszélni az énekest erről a lépésről, ami akár a show végét is jelenthetné.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek