Starity

Selena Gomez besokalt

2010. július 03. 18:06   |   Szerző: Panna_0320

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hete nagyon nagy barátság volt Selena Gomez és Taylor Swift között. De lehet, hogy nem tart sokáig ez a barátság, mint ahogy Demi Lovato és Sel között volt.

hirdetés
Selena Gomez besokalt

Pár hete még hatalmas volt a barátság Selena és Taylor Swift között. A szőkeség teljes mellszélességgel kiállt Selena mellett a szakítás után. Egy darabig úgy tünt, a munkája jelenti az egyetlen boldogságot, amitől Sel újra kivirult. Aztán jött a baj: Taylor és Selena ugyanarra a szerepre vetettek szemet. A The Seven Rays című film főszerepéért ugyanis együtt indult versenybe Taylor Swift, Selena Gomez és Dakota Fanning. A lányok rivalizálása miatt Taylor úgy döntött: nem kér többet az egykori barátságukból, a továbbiakban konkurenseként tekint Selre. A film valószínüleg hatalmas siker lesz, ezért sem mindegy, melyikük kapja meg a világszerte 10 millió példányban elkapkodott könyvből készült mozi főszerepét. Selena kezd hozzászokni, hogy a legjobb barátnői sorra lelépnek mellőle. Nemrég Demi Lovato szólt be neki, miszerint egyszerűen nem tud megbízni Selben, úgyhogy minden jót kíván neki, de ne keresse őt többé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek