Starity

SP valóságshow-val készül a karácsonyra

2011. december 09. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tévékamerák segítségével leshetjük meg a tinisztár életét az ünnepek alatt. A minireality forgatása már megkezdődött, vetítése pedig karácsony másnapján indul a TV2 képernyőjén.

hirdetés
SP valóságshow-val készül a karácsonyra

A fotós-rendező-előadóművész életét eddig csak a bulvármédiából és a zenecsatornákon keresztül követhettük nyomon, így mindenkiben másféle kép alakulhatott ki arról, hogyan is telnek a tinisztár napjai. A készülő videoblog segíthet abban, hogy valós képet mutasson Krisztián életéről és eloszlassa a hamis illúziókat.

„A műsor még abban a lakásban játszódik, amelyben Fluorral közösen laktunk, de már az új, saját lakásom átalakítása is látható lesz. Csakúgy, mint a felhőtlen bulik olyan jó haverjaimmal, mint például Brasch Bence – mondta SP a Borsnak.

A Furcsa hétköznapok című valóságshow karácsony másnapján kerül először adásba, és öt napon keresztül minden nap szórakozhatunk a sztár életének kalandjain. SP élete a stáb állítása szerint nem lesz kozmetikázva, minden úgy fog látszódni, ahogy az valójában is megtörtént.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek