Starity

Lezajlott a Premios People en Español-gála

2011. december 10. 14:02   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 8-án, csütörtökön tartották Miamiban, a Premios People en Español-díj-átadót, ahol több mint 40 híresség jelent meg a vörösszőnyegen. A nyerteseknek a közönség szavazta meg a díjakat.

hirdetés
Lezajlott a Premios People en Español-gála

A Premios People en Español-díj-átadó tele volt csillagokkal. Az ünnepség december 8-án, csütörtökön került megrendezésre Miamiban. A díjakat a közönség szavazta meg színészeknek. Húsz kategóriában lehetett voksolni a jelöltekre, a rendezvényen pedig több, mint negyven tehetséges sztár jelent meg, köztük olyan személyek, mint Lupita Ferrer, Karla Monroig vagy például Elizabeth Gutierrez.

Az vörösszönyegen néhány sztár elárulta, hogy Adriana Fonseca hamarosan visszatér a telenovellák világába. Elizabeth Gutierrez még mindig izgatott a Mira Quien Bailában nyújtott alakításáért, ugyanis negyedik helyezett lett a táncshow-ban. Azonban nem csak Elizabeth volt izgatott még a táncos műsor miatt, ugyanis Adamari Lopez, aki megnyerte a versenyt, még mindig nem hiszi el, hogy igaz. A színésznő, aki az Év csillaga-díjat kapta, elárulta, hogy nagyon boldog, és hamarosan visszatér a képernyőre egy új telenovellával.

Julián Gil megosztotta rajongóival, hogy nagyon örül annak, hogy megszavazták neki a Legjobb Gonosz díját az Eva Lunában nyújtott alakításáért, majd hozzátette, hogy annak ellenére, hogy általában negatív karaktereket kap, ő a való életben teljesen más.

A vörösszőnyegen való szereplést az interneten is lehetett követni, amit a komikus Eugenio Debrez és a színész Osvaldo Rios közvetített. Az élő közvetítést két órán keresztül figyelhették a nézők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek