Starity

Megjelent a Madagaszkár 3 előzetese

2011. december 10. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2012. június 8-ára ígért animációs filmsorozat harmadik részének előzetese végre felkerült a világhálóra.

hirdetés
Megjelent a Madagaszkár 3 előzetese

A Madagaszkár harmadik része már most 2012 egyik leginkább várt animációs filmjeként van számon tartva, amelyben kedvenc hőseink, Alex, Marty, Melman és Gloria visszatérnek, hogy állati történeteikkel szórakoztassák a nevetni vágyókat.

Az immáron trilógiává bővült animációs produkció legújabb részében az eredetileg a New York-i Central Parkból szalajtott állataink igyekeznek minél hamarabb visszatalálni otthonukba, ezért egy vándorcirkuszhoz szegődnek abban a reményben, hogy talán utuk New Yorkba vezet.

A négy főszereplőnek továbbra is Ben Stiller, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith és Chris Rock kölcsönzi a hangját, valamint néhány új arc is felbukkan egy orosz tigris, egy olasz oroszlán, egy dél-amerikai jaguár, valamint egy ambíciózus vadőr személyében.

Az Eric Darnell nevéhez fűződő alkotás a tervek szerint 2012. június 8-án lát napvilágot, melynek filmzenéjét, ahogyan eddig, most is Hans Zimmer szerezte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek