Starity

Shontelle meglepte rajongóit

2011. december 10. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shontelle nemrég megpróbált kedveskedni rajongóinak, s megtalálta a lehető legjobb meglepetést, melyet egy rajongó kívánhat: új dalt adott ki.

hirdetés
Shontelle meglepte rajongóit

A barbadosi énekesnő az ünnepek alkalmából nemrég kiadott egy új dalt, mely a 10 to 1 nevet viseli. Ezzel igyekezett örömet szerezni rajongóinak.

A dalt maga az énekesnő mutatta meg hivatalos Facebook- és saját Tumblr-oldalán: „Soha sem szegem meg az ígéreteim. Itt az idő... Kezdjük a visszaszámlálást tíztől egyig ma este! Ez az én ünnepi ajándékom nektek. Köszönet nektek mindenért. Ahogy mindig is mondom: csak buján! Boldog hálaadást! Kellemes ünnepeket! Boldog új évet!”

Shontelle a félreértések elkerülése végett leszögezte a Twitteren, hogy ez nem a dal végleges formája, és nem is kislemez, csupán egy szívből jövő ajándék az ünnepekre: „Ez nem a végleges verzió, csak egy dal az imádnivaló rajongóimnak az ünnepek alkalmából. Különös köszönet @rockwilder09, @briannyce, @srsoul @izsofresh, @infaredink, hogy elkészítettétek velem ezt. Szeretlek és megbecsüllek titeket!”

Érdekesség, hogy az énekesnő meghirdetett egy versenyt is, miszerint arra ösztökéli rajongóit, hogy készítsék el saját művészi alkotásaikat a dalhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek