Starity

Damon és Elena: lesz még forróbb?

2011. december 11. 15:03   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók folytatásaiban Damon és Elena között forrósodik a levegő. Julie Plec interjújából kiderül, mire számíthatunk a januári visszatérés során.

hirdetés
Damon és Elena: lesz még forróbb?

A napokban készült egy interjú Julie Pleckel, amelyben szóba került a romantikus feszültség Damon és Elena között. Alig egy hónap van hátra a következő epizódig, mely a The New Deal (Az új alku) címet viseli. A Zap2itnek sikerült elcsípnie a sorozat producerét a 14. epizód forgatásán, Atlantában.

„Mikor visszatérünk a tizedik részhez, Damon és Elena magukra találnak. Végre felszabadulnak, mindenféle bűntudat nélkül. Ezekben a pillanatokban a romantikus feszültség és a fizikai vonzalom mélyebb és erősebb lesz mint valaha, sőt forróbb! Tudjuk, mire gondoltok... Forróbb? Lehetséges ez? Higgyetek nekem... az” – bátorítja a Delena-rajongókat Julie.

Viszont Stefan nem sokáig marad távol. Amikor Damon és Elena végre kérdőre vonják legutóbbi tetteiért, a válasz miatt Damon kétszer is meggondolja, nyomuljon-e Elenára, így biztosak lehetünk benne, hogy még néhány nehéz döntés áll előttük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek