Starity

Gotye figyelni fog téged

2011. december 11. 11:11   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Somebdoy That I Used To Know énekese halmozza a videoklipeket és a pozitív kritikákat. Gotye a nyáron megjelent albumáról, a Making Mirrorsról ugyanis egy újabb kisfilm debütált.

hirdetés
Gotye figyelni fog téged

Gotye – szokásához híven – legújabb kisfilmje is, amely a Don't Worry, We'll Be Watching You címet viseli, teljesen számítógépes technikával készült. Az énekes ötödik kisfilmje, illetve a megszokott vidám vagy éppen szomorú hangulatú dalok után egy sötét tónusú és hangzású dalhoz készített videoklipet.

A kisfilm nemcsak sötét színekben fest, hanem helyenként már-már ijesztő képek is tűnnek fel: csuklyás alakok egyszer vidáman, majd félelmetes arccal táncolnak egy temetőszerű helyen, és időnként egy Bibliához hasonlítható könyvecskét nyújtogatnak. Gotye elvont és művészi stílusát minden munkája tükrözi, de az összes közül eddig ez a legkölönlegesebb. A dal stílusával együtt a hangzás is változott: kevés hang jelenik meg, ám a hangulatot jól érzékeltető enyhe elektronikus ritmus kíséri a dal elejétől a végéig.

Az ausztrál énekes a videoklipek készítése mellett gőzerővel dolgozik a 2012-es észak-amerikai tavaszi turnéján is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek