Starity

Iskolákat építtet Ben Stiller

2011. december 12. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész saját alapítványával karöltve nyolc iskolát fog építtetni a földrengés sújtotta Haitin.

hirdetés
Iskolákat építtet Ben Stiller

Az Apádra ütök sztárja azután hozta létre a Stiller Alapítványt, miután 2010 januárjában Haitin végigsöpört egy elképesztő erejű földrengés. Ennek céljából már több aukciót és partit rendezett, ahol a jótékony sztárok és gazdagabb emberek bőkezűen adományozhattak a szervezetnek, hogy újjá tudják építeni a lerombolt városokat.

Múlt hétvégén a Hogyan lopjunk felhőkarcolót sztárja visszatért Haitire, ahol elmondta, vállalkozásba fogott néhány helyi építészmérnöki céggel, hogy új épületeket hozzanak létre a lerombolt iskolák helyére. Ennek a színész a Twitteren is hangot adott: „Nagyszerű napom volt Haitin. Aláírtunk egy szerződést a Digicel Foundationnel, hogy nyolc új iskolát építsünk.”

Nem csak a népszerű komikus az egyetlen híresség, aki segít újraépíteni Haitit, hiszen Kim Kardashian és édesanyja, valamint Patricia Arquette is nagyban hozzájárul a rekonstrukciós munkálatokhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek