Starity

Véget ért Britney Spears turnéja

2011. december 12. 14:02   |   Szerző: Isti

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Puerto Ricóban ért véget az énekesnő hatodik világ körüli turnéja. Britney könnyes szemekkel köszönte meg rajongóinak a hűségüket, valamint azt, hogy végig kitartottak mellette.

hirdetés
Véget ért Britney Spears turnéja

2011. június 16-án indult útnak a „Végzet asszonya” turné, mely hatalmas sikernek lett elkönyvelve, s e során Britney ellátogatott Ázsiába, Dél-Amerikába, Észak-Amerikába és Európába is, ahol mi is megcsodálhattuk az immáron 30 éves énekesnőt. A turné kitűnik Britney eddigijei közül, mert hosszú idő után dalait újból élőben adta elő, így joggal került vissza a pop hercegnője posztra – rengeteg zene kritikai lap szerint is.

A koncertsorozaton olyan világsztárok is tiszteletüket adták, mint Lady Gaga, Pauly D, Joe Jonas, Christina Aguilera, valamint vendégszereplőként tűnt fel Sabi és Nicki Minaj több show helyszínén is.

Az utolsó koncert meglepetésekkel volt teli. Az este egyik legszebb pillanata az volt, amikor az I Wanna Go előadása alatt Spears kisasszony egész családja ment fel hozzá táncolni. Végül a záró Till The World Ends után a táncosok konfettivel és egyéb partokellékekkel ünnepeltek a színpadon, majd az egész csapat megölelte egymást, és Britney a rajongóinak könnybe lábadt szemekkel köszönte meg, hogy eljöttek a koncertjére, és nem bírta elégszer elmondani, mennyire szereti őket.

Twitter-oldalán is több bejegyzést hagyott az est után: „Nos, hivatalosan is véget ért a turném. A táncosaimnak üzenném, hogy ti egyértelműen a családom vagytok. Nélkületek képtelen lettem volna végigcsinálni, nagyon köszönöm nektek ezt a felejthetetlen évet. Hiányozni fogtok! A rajongóimat is megemlíteném, akik részt vettek a koncertemen – a világ bármely részén. Szeretlek benneteket.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek