Starity

Adele visszavonul

2011. december 12. 14:02   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő pár év szünetet tart. Adele olyan világsztárokat utasított maga mögé a slágerlistákon, mint Rihanna, Lady Gaga vagy akár Britney Spears.

hirdetés
Adele visszavonul

A kétszeres Grammy-díjas énekesnő, Adele, aki a dalaival a slágerlisták élére tört, és világhírű előadókat utasított maga mögé, most több éves szünetre készül.

2008 elején jelent meg 19 című albuma, majd idén januárban dobta piacra 21 című korongját, ami meghozta számára a várva várt sikert. A Rolling In The Deep és a Someone Like You dalai azonnal meghódították a slágerlistákat, és más híres zenészek is feldolgozták őket, többek között a Linkin Park is.

Adele ezek ellenére csak 25-26 évesen szeretne új albumot kiadni. „Jelenleg még az sem fordul meg a fejemben, mikor veszem fel a legújabb dalaimat. Pihenni szeretnék, és reméljük, később újabb érzelmek gyűlnek össze bennem, amiket papírra vethetek. Nem szeretnék összecsapott munkát kiadni a kezeim közül” – nyilatkozta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek