Starity

Miley Cyrus megcsináltatta a melleit?

2011. december 13. 08:08   |   Szerző: MammaMia19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden szempár Miley Cyrusra, pontosabban a melleire tapadt vasárnap este, amikor végiglejtett a vörös szőnyegen mélyen kivágott estélyijében.

hirdetés
Miley Cyrus megcsináltatta a melleit?

A fiatal híresség vasárnap este Los Angelesben vett részt a CNN Heroes díjátadó ünnepségen, ahová barátja Liam Hemsworth is elkísérte, és ahol ismét sikerült magára vonzania az emberek figyelmét. Ezúttal mellei keltettek feltűnést, amelyek szemmel láthatóan megduplázták pár hónappal korábbi méretüket, és ez valószínűleg nem jó öreg természetanyánk műve.

A 19 éves sztárról már eddig is keringett a pletyka, miszerint nem veti meg a plasztikai sebészeti klinikák exluzív szolgáltatásait, s habár lehetséges, hogy csak a ruha tett csalóka benyomást, a képeket elnézve igen valószínű, hogy több van a háttérben.

Az énekesnő egyelőre még nem nyilatkozott az ügyben, és erősen kétséges, hogy ha igaz is a pletyka, vajon bevallja-e majd őszintén, hogy orvosi kezekre bízta fiatal keblét, vagy úgy gondolja, az ilyesmit egyszerűen titokban lehet tartani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek