Starity

Charlie Sheent szivatja a Comedy Central

2011. december 13. 08:08   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szilveszterkor egyedülálló műsorral jelentkezik a Comedy Central. Az Amerikában minden idők legjobb CC-nézettségét hozó Charlie Sheen égetése című műsorban hírességek szívatnak egy kiválasztott celebet másfél órán keresztül. A kritikában és humorban bővelkedő égetés reklámok nélkül, egyben lesz levetítve a humorcsatornán.

hirdetés
Charlie Sheent szivatja a Comedy Central
Fotó: Red Lemon Média

Egyedi formátummal jelentkezik a Comedy Central szilveszteri adása. Az utóbbi hónapok botrányhősét, Charlie Sheent égeti majd több humorista és híresség, köztük például Slash, „T.J. Hooker” William Shatner és a hírhedt boxoló, Mike Tyson is. A műsor története egészen 1920-ig nyúlik vissza – akkor még egymás között, egy zárt klubban szívatták egymást a humoristák. A szokást a Comedy Central elevenítette fel, miután 1998 és 2003 között leadta a korábban felvett égetéseket, majd legyártotta sajátjait is.

A szilveszterkor adásba kerülő műsorban az elmúlt év egyik legnagyobb hangú botrányhőse, Charlie Sheen lesz humorosan kritizálva. Az égetőknek nem lesz nehéz dolga: a sztár korábban többek között azt állította, hogy vatikáni orvgyilkos varázslók vadásznak rá, arról nem is beszélve, hogy egy kérdésre, ami drogproblémáira vonatkozott, azt válaszolta: egyetlen drogot használ, és azt Charlie Sheennek hívják. A sztár botrányaival és kötekedő megjegyzéseivel nagyon széles spektrumon nyújt támadási felületet – amire a meghívott tíz humorista biztosan le is fog csapni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek