Starity

Jövőre jön Jeannie Ortega új albuma

2011. december 13. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jeannie vadonatúj albuma, a Perfect Love 2012 januárjában jelenik majd meg. A lemez előfutára a Strong című dal volt, mely már meg is jelent klip formájában is.

hirdetés
Jövőre jön Jeannie Ortega új albuma

Ortega kisasszony bemutatkozó albuma, a No Place Like Brooklyn 2006-ban jelent meg, és a Billboardon óriási népszerűségnek örvendett. Az első kislemezes dala, a Crowded szintén sikeres volt, hiszen több mint 250 millióan hallgatták meg. Ekkoriban Rihannával, Shontelle-lel és Eric Westtel is egy lapon említették.

Az énekesnő dallamos hangjával, őszinte szövegeivel reméli, hogy egyszer még lehet a Billboard slágerlistájának egy kiemelkedő helyén.

Második albumára közel hat évet kellett várni a rajongóknak, de jövőre végre megérkezik a boltok polcaira. A HollywoodWired internetes oldalnak az alábbiakat nyilatkozta az új lemezről: „Azért neveztem el az új korongomat Perfect Love-nak, mert a tökéletes szeretetről szól. Egy afféle félelemről, ami mindenkiben benne van, és ezt próbáljuk mindenképpen megállítani. Ez túl van mindenfajta tökéletességen, itt a szeretet számít. Arról is szól, hogy én ki is vagyok igazából, és mit teszek meg az életben azért, hogy boldog legyek.”

Az amerikai sztár bepillantást enged a következő albumának előkészületeibe. Az alábbi videóban a Perfect Love-ról beszél:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek