Starity

Jennifer Aniston lett minden idők legszexibb nője

2011. december 13. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Men’s Health magazin egy felmérést végzett, melynek eredményeként Jennifer Anistont választották minden idők legszexibb nőjének.

hirdetés
Jennifer Aniston lett minden idők legszexibb nője

A 42 éves színésznő, Jennifer Aniston lett minden idők legszexibb nője – ez a Men’s Health magazin egyik felmérésének eredményeként derült ki. A színésznő maga mögött hagyta volt férje, Brad Pitt feleségét, Angelina Jolie-t is, akit pontosabban a tizedik helyre száműzött.

A listán olyan nevek kerültek be az első három közé, mint Raquel Welch vagy a szexszimbólum Marilyn Monroe. A negyedik helyen pedig Britney Spears található, őt Madonna követi, aki az ötödik helyet kaparintotta meg magának. A listán megtalálható Pamela Anderson és Jane Fonda is.

A magazin nemcsak a színésznő külsejét, hanem belső értékeit is méltatta – Jennifer szexi, vicces, és összetéveszthetetlenül igazi a karrierje, amit a Jóbarátok sorozat és rengeteg filmje is bizonyít.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek