Starity

Kirabolták Lindsay Lohant

2011. december 14. 12:12   |   Szerző: eszti29

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőt Hawaii utazásán fosztották meg táskájától, fontos irataitól és rengeteg készpénztől.

hirdetés
Kirabolták Lindsay Lohant

A kábítószer- és alkoholproblémákkal küzdő sztárt már többször börtönbe zárták vagy közmunkára ítélték. A sok bírósági tárgyalás mellett vágyott a kikapcsolódásra, így elutazott Hawaii szigetére, ahol kirabolták.

Laie városában engedte ki a gőzt, ahol egy házibuliba is betévedt. A szemtanúk szerint nem fogyasztott alkoholt, de eszébe jutott, hogy táskáját kocsijában felejtette, s mire kiért a parkolóba, annak nyoma veszett. A tolvaj gazdagabb lett Lindsay ötezer dollárt érő Chanel táskájával és annak tartalmával, ami rengeteg iratot (köztük az útlevelet is), és nem kevés készpénzt rejtett. A bírósági nyilatkozat is eltűnt, amely kimondta, hogy az énekesnőt szabadon elutazhat a szigetre.

Komoly bajba kerülhetett volna a botrányhősnő, ugyanis az iratok nélkül nem tudott volna visszautazni, márpedig ma újabb jelenése lesz a bíróságon, ahol ha nem jelenne meg, akár rács mögé is zárhatnák. Szerencsére a táskát egy 25 éves nő időközben megtalálta – „mindössze” tízezer dollár híján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek