Starity

Cher Lloyd új klippel jelentkezik

2011. december 13. 21:09   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a fiatal brit énekesnő legújabb videoklipje, a Dub on the Track, melyben közreműködik Mic Righteous és Dot Rotten & Ghetts is.

hirdetés
Cher Lloyd új klippel jelentkezik

Az angol X Factorból ismert Cher Lloyd debütáló albuma Sticks + Stones címmel jelent meg november 7-én. A korongról már két kislemez is érkezett. Az első a Swagger Jagger lett, melyet rengeteg bírálat ért, a második pedig a jóval pozitívabb fogadtatásban részesült With Ur Love, melyben Mike Posner működik közre.

A bemutatkozó albumról korábban bemutatták már a három rapperrel közösen készített Dub on the Track című számot, melynek videoklipjét még a lemez megjelenése előtt leforgatták. A kisfilmet – ahogy korábban bejelentették – ma mutatták be. A videó teljesen eltér az eddigi színes és vidám klipektől, egy sokkal komorabb és sötétebb kisfilm lett a Dub on the Track.

A Sticks + Stones harmadik kislemeze nem a ma bemutatott klipes dal lesz, hanem a Want U Back című szám, melynek a kisfilmjét pár napja forgatták le. A Mic Righteous és Dot Rotten & Ghetts közreműködésével készült Dub on the Track dal és videoklip talán jobban elnyeri majd az emberek tetszését, és végre jobb véleményük lesz a megosztó énekesnőről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek