Starity

Együtt riszált Lola, Béci és Brash Bence

2011. december 14. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tabu Tv stábja egy budapesti stúdióban találkozott Bécivel, Lolával és Brasch Bencével, akik egy igazán vagány tánccal készültek a Disney Channel vadonatúj műsorára.

hirdetés
Együtt riszált Lola, Béci és Brash Bence

Lola, Béci és Brash Bence a Disney-csatorna meghívására jött el táncolni, hogy készítsenek egy promóvideót segítségképpen a versenyzőknek. A három tinikedvenc fogja a weboldalra feltöltött videókat is zsűrizni.

„A Disney csatorna hirdetett egy táncversenyt, aminek az a lényeg, hogy nyolc és tizennégy év közötti fiatalok feltölthetik a videóit a Disney honlapjára, amiben táncolnak és Lola, Béci és én fogjuk lezsűrizni. Viszonylag, amúgy könnyen ment a végére picit elfáradtunk. Én most már nagyon szeretek táncolni. Azért csináltuk ezt a kis videót, hogy ezzel is ösztönözzük a leendő jelentkezőket” – mesélte Brash Bence, akinek úgy látszik jót tett a tánc, hiszen maximálisan kivirult.

„A legjobb tízet, azt mi választjuk ki így hárman, viszont onnantól kezdve az már közönség-szavazatos, aki pedig megnyeri, mehet Londonba egy tánckurzusra. A mai napon megtanultunk egy koreográfiát, amit a Béci csinált és megpróbáltuk eltáncolni. Volt, amikor sikerült is. Mivel most így egész sokat táncoltunk, így együtt fogok érezni sok mindenkivel” – számolt be élményeiről Lola, aki egész próbán a lelket tartotta a srácokban, de végül ő is nagyon elfáradt.

„Én nagyon örültem ennek a felkérésnek. Tök jól ment, sínen volt minden. Tök ügyes volt a Lola meg a Bence is és tök zökkenő mentesen ment az egész” – fűzte hozzá a harmadik zsűritag, Young-G, azaz VV Béci.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek