Starity

Mása magához ölelhette gyermekeit

2011. december 14. 13:01   |   Szerző: TV2

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas meglepetésben volt része tegnap Másának – a kétgyermekes anyuka közel három hónap után először találkozhatott csemetéivel, akiket a nagymamájuk vitt be az ÖsszeEsküvők Rezidenciájára, egyenesen Moszkvából.

hirdetés
Mása magához ölelhette gyermekeit
Fotó: TV2

„Ezt nem is hiszem el” – hajtogatta percekig Mása, miközben hónapok óta nem látott gyerekeit ölelte magához zokogva tegnap délután az ÖsszeEsküvők Rezidenciáján. A kicsik a napokban érkeztek haza az orosz fővárosból a nagymamájukkal, és végre találkozhattak anyukájukkal is.

A Rezidencia többi lakója is nagy szeretettel fogadta a kis Natit és Zolikát. Vája asszony például igazi tyúkanyóként viselkedett velük és még Alekosz is kinyilvánította, szimpatikusak számára a gyerekek. Az, hogy Alekosz és Mása kapcsolata hogyan alakul, kétesélyes: a görög csődör és az orosz anyuka ma este kell, hogy döntsön, összeházasodnak-e, ha megnyerik a játékot, vagy sem. Ma van ugyanis a nagy lánykérés, ahol eldől, mely párok küzdenek majd a fődíjért péntek este, a Döntőben.

Vája mama mindenesetre támogatná a frigyet: Mása gyermekeit kézen fogva vitte oda a saját fiához: gyertek, „itt a papa” – felkiáltással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek