Starity

Sztárok, akik elhagyták Hollywoodot a szerelemért

2011. december 15. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valóságshow, lesifotósok, riporterek, pletykák – a legveszélyesebb dolgok Hollywoodban, hiszen rengeteg párkapcsolatot tesz tönkre azzal a média, hogy a párok életébe férkőzik.

hirdetés
Sztárok, akik elhagyták Hollywoodot a szerelemért

Sok híresség nem elégszik meg azzal, hogy hatalmas testőrök mögé bújik a mindennapi teendők elvégzése közben, hiszen vannak, akik a média kereszttüze elől egyszerűen eltűnnek: idegen országba, avagy apróbb falvakba költöznek. Az alábbiakban néhány olyan sztárról lesz szó, akik nem tűrték, hogy a hírnév hátulütője egy percre is beleszóljon kapcsolatukba, hanem elmenekültek Hollywoodból.


Khloe Kardashian

A Kardashian leányzó épphogy belecsöppent a hírnév és gazdagság világába, máris úgy döntött, hogy sportoló barátja miatt elhagyja a reflektorfény városát. Lamar Odom ugyanis a Los Angeles Lakerstől a dallasi Maverickshez igazolt, így a realitysztár úgy döntött, követi szerelmét Texasba. Khloe nagyon pozitívan áll a dologhoz, és isteni sugallatként értelmezi a változást. Úgy véli, minden okkal történik, és csak Isten tudja, mi a helyes, nekik pedig élniük kell az eléjük táruló lehetőségekkel. A páros 2009 óta van együtt, így értelemszerűen a valóságshow-sztár a megfelelő dolog mellett döntött, mely nem más, mint a szerelem.

Gwyneth Paltrow

A színésznő a fellegekben jár azóta, mióta összekötötte életét a Coldplay énekesével, Chris Martinnal. Számtalanszor hangoztatta, hogy nem hagyja, hogy a média beférkőzzön a kapcsolatukba, és ez így is lett. A párosról, amellett, hogy tudjuk, nincsenek köztük problémák, alig hallani, és ennek az az oka, hogy megismerkedésük után nem sokkal Londont választották Hollywood helyett. Paltrow kész Európában maradni, hiszen szerinte nagyszerű hely a gyereknevelésre, mellesleg mindene megvan, amire szüksége lehet: család és szeretet.

Demi Moore

1996-ban, élete egyik legboldogabb időszakában férjével, Bruce Willisszel úgy döntöttek, hátrahagyják a paparazzókat, akik napi szinten zaklatták őket hollywoodi rezidenciájuknál. A páros Idahóba költözött, pontosabban Hailey-be, ahol noha korábban sosem jártak, biztosak voltak abban, hogy békés helyre lelnek, és nyugodtan fel tudják nevelni a gyerkőcöket. Nos, ebben igazuk volt, bár kapcsolatuk véget ért. A színésznő Los Angelest választotta Ashton miatt, de a kisvárosban található lakása még mindig megvan, és valószínűleg remek hely lesz arra, hogy kipihenje a válásuk megpróbáltatásait.

Johnny Depp

A Karib-tenger kalózai sztárja a tökéletes párkapcsolat titkát őrzi. A színész politikai okokra hivatkozott, amikor otthagyta a csillogó Hollywoodot, ám mindannyian tudjuk, hogy más állt a háttérben. Miután megismerkedett jelenlegi kedvesével, Vanessa Paradis-val, és meggyőződött arról, hogy ő lesz gyermekei anyja, tüstént vásárolt egy hatalmas farmot Franciaországban, ahol azóta is boldogan él csemetéivel. A páros több mint egy évtizede él együtt, s boldog kapcsolatuk titka a teljes odaadás, megértés és persze a médiamentes élet. Mindketten igyekeznek kizárni a munkájukat otthonukból, így leltek gyümölcsöző szerelemre a francia városban.

Kristen Stewart

A Twilight sztárja csak néhány évvel ezelőtt ízlelhette meg igazán a siker gyümölcsét, de a népszerűséggel az is együtt járt, hogy egy percnyi nyugalma sem maradt. Miután felvállalták kapcsolatukat Robert Pattinsonnal, lesifotósok hadai özönlöttek lakásaik elé, hogy lencsevégre kapják a szerelmespárt. Ők azonban túljártak az eszükön, s nemrég egy négy hálószobás ingatlant béreltek ki Anglia fővárosában, amelyben szauna és medence is található, így egymás karjaiban ki tudják pihenni a megterhelő forgatásokat.

Madonna

Mielőtt a pop királynőjeként számon tartott énekesnő megismerte volna jelenlegi exférjét, Guy Ritchie-t, bevallotta, mennyire gyűlöli Londont, és elképzelni sem tudná életét Angliában. A szerelem azonban sok ostobaságra rávette az énekesnőt, aki követte a szívét és kedvesét Európába. „Csak a szerelem miatt jöttem ide, semmi másért. Rájöttem, ha nem itt élnék, egyáltalán nem tudnék találkozni vele, ezt pedig nem engedhetem meg.” Miután elváltak, Madonna azonnal visszaköltözött az Egyesült Államokba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek