Starity

Balettozni tanul Ryan Gosling

2011. december 15. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az izmos akciósztár megdöbbentő dolgot vallott be: szabadidejében szívesen vesz részt balettórákon.

hirdetés
Balettozni tanul Ryan Gosling

A nők milliói által bálványozott Ryan Gosling igencsak meglepő dolgot vallott be a minap: amellett, hogy napi szinten edz, hogy formában tartsa izmait, rendszeresen jár balettórákra – és nem egy filmszerep kedvéért! A színész önállóan vállalkozott arra, hogy táncolni tanul.

„Nem felkészülés végett jelentkezett nálam, hanem meg akarta ismerni és érteni a balett művészetét, mivel nagyon bejön neki. Általában rövidnadrágban és baseballsapkában lép be a terembe, igyekszik elvegyülni” – árulta el Jaclyn Behtan, Gosling oktatója.

A Szerelmünk lapjai sztárjáról az is kiderült, hogy nagyszerű ugrásokat hajt végre, és főleg azért kell, hogy elsajátítsa a balett fortélyait, hogy remekeljen a pályán kosárlabdázás közben.

Ryan korábban többször is hangoztatta, hogy a színészeknek találniuk kellene egy üdítő hobbit, amitől sokkal boldogabbnak éreznék magukat. Nos, úgy tűnik, ő már megtalálta, s talán pont a balett miatt lett kiegyensúlyozottabb az élete – amellett, hogy végre rátalált a szerelem Eva Mendes személyében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek