Starity

VV Annamarit szétszedik a férfiak

2011. december 15. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiesése első hetén már három randin túl van, ráadásul az egyikkel még alakulhat is valami. Viszont elárulta, hogy minimum egy hónapos együtt járás kell ahhoz, hogy eljusson vele az ágyig.

hirdetés
VV Annamarit szétszedik a férfiak
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A meztelen testéért hárommilliárdot kérő exvillalakót kiesése óta folyamatosan ostromolják a férfiak. Annamari viszont megérzi, hogy ki az, aki csak meg akarja dönteni, és ki az, aki őszintén próbál közeledni. Legjobban az exeiben bízik, közülük négyből hárommal jó barátok lettek a szakítás után.

Velük és egy eddig ismeretlen udvarlóval is randizott Annamari, utóbbi pedig további esélyt is kapott, hogy jobban megismerhesse a fura lányt. Úgy tűnik a srác átment Annamari első tesztjén, ami arról szól, hogy az első randin megpróbálja teljesen kikészíteni partnerét, aki ha ezek után is jelentkezik másnap, az komoly versenyzőnek számít.

„Volt egy randim egy sráccal, akit régebb óta ismerek, az egyik exem alkalmazottja. A találkozásunk a tőlem megszokott koreográfia szerint zajlott, hülyeségeket kérdeztem tőle, és igyekeztem minél idegesítőbb lenni. Egész jól bírta, másnap ismét felhívott, ezért úgy érzem, adhatok neki egy esélyt. Most iszonyatosan pörög az életem, a kijövetelem óta meg sem állok, így nem igazán tudok komoly kapcsolatban gondolkodni, de mint minden egészséges lány, én is vágyom valakire, akihez az egész napos rohanás után hozzábújhatok. Nem tudom, hogy ezzel a fiúval hogy alakulnak majd a dolgaink, kíváncsian várom a fejleményeket. Egy biztos, amíg ismerkedünk, maximum csókot váltunk, és legalább egy hónapig nem jutunk el az ágyig. Nálam ez alapfeltétel. A kémia működik kettőnk között, majd meglátjuk, mi lesz belőle” – mesélte a Borsnak a kiesett Való Világ-játékos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek